Monday, August 15, 2022

Canotaj

Sportiva Ionela Cozmiuc a obținut medalia la proba de simplu feminin. Echipa de canotaj a României a cucerit 6 medalii în 7 finale la Campionatele Europene din Germania realizând o performanță istorică.


Pin By Vivian Antillon On Photos Boat Lake Photos Of The Week

România a cucerit şi cea de-a 5-a medalia la Campionatul European de Canotaj.

. Adaugă această persoană în comunitatea ta și fii la curent cu activitatea sa din site. În competiția din Germania prima mare performanță a fost obținută de Ioana Vrînceanu și Denisa Tîlvescu care au obținut medalia de aur la proba de dublu rame feminin. Cu 170 de metri tricolorele au trecut pe primul loc lăsându-le în urmă pe britanice.

Plecate de pe culoarul al patrulea cele două au impresionat pe final. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. La fel de bine s-a.

UPDATE 1430 AUR pentru România la dublu vâsle feminin. România a cucerit duminică patru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj Under-19 de la Varese Italia una de aur una de argint şi două de bronz. Am venit direct de la canotaj.

România a obținut deja două medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Două medalii de AUR pentru România la Europene. Totodată prima medalie a zilei a fost cucerită de echipajul de dublu rame.

România a terminat Campionatul European de Canotaj de la München cu 5 medalii de aur şi 3 de bronz. România a câștigat două medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen grație echipelor formate din Denisa Tîlvescu şi Ioana Vrâncea dublu rame. În proba de dublu rame feminin Denisa Tîlvescu şi Ioana Vrînceanu au câştigat seria a doua 074657.

Cinci echipaje româneşti au reuşit joi să obţină calificarea direct în finalele pentru medalii la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Ancuța Bodnar și Simona Radiș campioanele. Facebook Federația Română de Canotaj.

Ancuța Bodnar și Simona Radiș campioanele olimpice de la Tokyo au luat medalia de aur la dublu vâsle feminin. În ultimii 500 de metri România era pe locul 2 dar avea cel mai bun ritm. La Campionatele Europene din Germania echipa României a cucerit 6 medalii în 7 finale.

UPDATE 1340 Bronz pentru România la 4 rame. Ionela Cozmiuc a obținut victorie la simplu feminin categoria ușoară. Bronz în proba de patru rame feminin.

Aurul a fost câştigat de echipajul de patru vâsle feminin compus din. Bodnar şi Radiş s-au impus detaşat cu. UPDATE 1410 Bronz la 4 vâsle masculin.

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au luat aurul la Campionatul European de Canotaj la proba de dublu vâsle. Cozmiuc şi Bejan s-au impus cu timpul de 06 min 44 sec 28100 devansând în finală Marea Britanie 064652 şi Spania 064913. Ea le-a depășit pe sportivele din Grecia și Olanda.

A patra medalie de AUR pentru România la Campionatul European de Canotaj. Echipajul de 81 feminin al României la Campionatul European de canotaj de la Munchen Foto. Sportivele române Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş campioane olimpice la Tokyo au câştigat medaliile de aur sâmbătă la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen în proba de dublu vâsle feminin.

Sportivii au câștigat trei medalii de aur și trei de bronz. De Tiberiu Cocora. Rezultatele obținute până acum de echipajele României sâmbătă la CE Canotaj Munchen.

Din 7 finale delegația tricoloră a cucerit 6 medalii. România a cucerit 5 medalii la Campionatul European de Canotaj. Este o zi mare pentru sportul de la noi.

Cinci medalii de aur și trei de bronz. România a obținut încă o medalie de aur la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. Sportivii au câștigat trei medalii de aur și trei de bronz.

Potrivit Federației Române de Canotaj lotul României a realizat o o performanță istorică la Campionatul European de Canotaj de la Munchen. Subiecte în articol. Alexandra Curtache 31 iul 2022 1743.

Conform Federaţiei Române de Canotaj aceasta a fost cea mai bună ediţie din istoria delegaţiei tricolore. La simplu vâsle feminin categorie uşoară. România a avut azi o de vis la Campionatele Europene de Canotaj de la Munchen.

By then we werent thinking about rowing. Echipajul României de 81 feminin W8 a cucerit duminică medalia de aur la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Suntem mândri de campionii României.

În urma acestui rezultat bilanțul României. Echipajele de dublu rame feminin si masculin si de dublu vasle fete au castigat medalii de aur. Magdalena Rusu Iuliana Buhuș Ancuța Bodnar Denisa Tîlvescu Mădălina Bereș Amalia Bereș Ioana Vrînceanu Simona Radiș și Adrian Munteanu - medalie de.

CFR Cluj - Botoșani duminică 1830. Translation of canotaj in English. România în formula Magdalena Rusu Iuliana Buhuş Ancuţa Bodnar Denisa Tîlvescu Mădălina Bereş Amalia Bereş Ioana Vrînceanu Simona Radiş Adrian Munteanu a cucerit aurul în proba feminină de 81 duminică la Campionatele Europene de canotaj de la.

România a câştigat patru medalii la Mondialele Under-19. Sportivii români Marius Cozmiuc şi Sergiu Bejan au cucerit medaliile de aur în proba masculină de dublu rame sâmbătă la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen. Trei medalii de bronz au venit de la echipajele de patru rame fete si baieti si patru vasle masculin.

UPDATE 1345 Barca de 8 plus 1 masculin a terminat pe locul 5. Româncele Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş campioane olimpice la Tokyo au câştigat medaliile de aur sâmbătă la Campionatele Europene de canotaj de la Munchen în proba de dublu vâsle feminin. Atunci nu ne-am gândit la canotaj.

Ionela Cozmiuc a câştigat medalia de aur la simplu feminin categoria uşoară al patrulea succes al delegaţiei României la Campionatul European de Canotaj desfăşurat la München. Romania a castigat trei medalii de aur la canotaj si trei de bronz la Campionatele Europene de la Munchen. Canotoarea Ionela Cozmiuc s-a impus duminică în cursa de simplu feminin categoria ușoară.

Canotaj Performanțe uluitoare. De Redactia Observator la 13082022 1556. După cele 6 medalii.

Nicolae Ciucă susține că drumul de aur al canotajului românesc continuă și spune. Două medalii de AUR pentru România la Europene. Mihai Chiruţă Ciprian Tudosă Ioan Prundeanu şi Florin-Marian Enache au câştigat medalia de bronz în proba de patru vâsle masculin.

Performanță istorică pentru lotul român de canotaj.


Pin Page


Jocurile Olimpice Londra 2012 La Canotaj Romania A Ratat Podiumul Georgeta Andrunache Si Viorica Susanu Locul 5 In Proba De Dublu Rame Opiniatimisoarei Ro


Bayou Skiff Wooden Boat Plans Wooden Boat Plans Boat Plans Boat


Pin Von Outdoors Global Network Auf Kayak Paddeln


Pin On Rowing


Indigo Stand Up Paddleboards Gran Sport Standup Paddle Surfboard Canoe And Kayak


Piha New Zealand Open Women Surf Boat Crew At Day Of Giants Row Boat Rowing Big Wave Surfing


Rowing Makes Me Happy Rowing Swimwear Bikinis


Adidas Sickline Whitewater Kayaking Canoe And Kayak Kayaking


Atelier Trebo Vintage Poster Art Vintage Romania Vintage Posters


Benjamin Schulte Of Guam Looks On During The Men S Marathon 10km Swim Olympics Kayaking Canoe


Lovely Modern Merlin Rocket Wooden Boat Building Boat Design Sailing


Schiller X1 Water Bike 6495 Water Bike Boat Kayak Fishing


Set Of Kayak And Canoe Design Elements Vector On Vectorstock Kayaking Canoe Badge Design


Whitewater Rapid Classification System River Difficulty Classification


Waterproof Boxes For My Sooty Tern


Rowing Shoes Lago Roeien


Update Romanii Au Pus La Respect Europa Medalii De Aur Si Argint La Campionatele Europene De Canotaj


Flying Proas Of The Ladrone Islands Pacific Proa History Islands In The Pacific Boat Design Sailing

BERITA LENGKAP DI HALAMAN BERIKUTNYA

Halaman Berikutnya